APK - Keuring

Autobedrijf de Groot is uw APK-keuringsstation voor een betrouwbare en professionele APK-keuring!

APK, oftewel Algemene Periodieke Keuring, is een wettelijk verplichte keuring voor motorvoertuigen in Nederland. Het doel van de APK is ervoor te zorgen dat voertuigen veilig en milieuvriendelijk blijven rijden. Bij onze garage zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van APK keuringen voor alle soorten voertuigen, van personenauto's tot bedrijfswagens.

Onze ervaren monteurs zijn volledig gecertificeerd en hebben de expertise om de APK-keuring snel en nauwkeurig uit te voeren voor alle merken en modellen auto's. Tijdens de keuring controleren we onder andere de volgende onderdelen:

- Verkeersveiligheid: We inspecteren de remmen, banden, verlichting, stuurinrichting, ophanging en andere veiligheidsgerelateerde systemen om er zeker van te zijn dat uw auto veilig is om te rijden.

- Milieuprestaties: We controleren de uitstoot van uitlaatgassen om te zorgen dat uw auto aan de milieunormen voldoet. Dit omvat onder andere het meten van de uitlaatgassen en controleren van de werking van de emissiecontrolesystemen.

- Algemene staat van het voertuig: We inspecteren de carrosserie, chassis, motorruimte en andere delen van uw auto om eventuele gebreken of schade op te sporen die de veiligheid en werking van het voertuig kunnen beïnvloeden.

Indien tijdens de APK-keuring gebreken worden geconstateerd, ontvangt u een duidelijk rapport met de bevindingen en een prijsopgave voor eventuele reparaties. Onze monteurs zijn deskundig in het uitvoeren van de benodigde reparaties om uw auto APK-goedgekeurd te krijgen.

Bij Autobedrijf de Groot streven we naar klanttevredenheid en een uitstekende service. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare APK-keuring, zodat u met een gerust hart de weg op kunt. Maak een afspraak bij ons APK-keuringsstation en laat uw auto keuren door onze vakkundige monteurs.

Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.